We zijn benieuwd welke tijdelijke (hulp-) vragen er bestaan in Klarenbeek / Veersepoort, die misschien met Buurthulp kunnen worden opgelost. We kunnen niets beloven, maar we nemen in elk geval contact met u op, als u het formulier hebt ingevuld. U kunt het formulier downloaden in Word of pdf en uw antwoord mailen naar buurthulp@klarenbeekveersepoort.nl. Op de andere zijde van het formulier kunt u aangeven of u zelf hulp wilt bieden.

In verschillende kernen in de gemeente Middelburg is er al Buurthulp. Buurthulp is bedoeld voor alle bewoners die, om welke reden dan ook, tijdelijk hulp nodig hebben die de professionele zorg niet biedt. Hiervoor zijn vrijwilligers nodig die bereid zijn zich in te zetten voor hun medemens, die hulp nodig  heeft. Op hetzelfde formulier kunt u zich aanmelden als vrijwilliger.

Een groepje wijkbewoners zet zich hiervoor in. Harry van Zweden is de verbindende schakel naar het wijkteam Klarenbeek Veersepoort en naar de Wijkvereniging Klarenbeek en ook het inleveradres. De groep wordt ondersteund door Boy Dirksen van Welzijnmiddelburg.

Op de website vindt u informatie over Buurthulp onder het Menu Organisaties.