Op 13 juni 2019 vindt de waarderingsavond voor vrijwilligers die zich inzetten voor de gemeente  Middelburg weer plaats! Een avond vol entertainment én natuurlijk de uitreiking van de Lange Jan Awards; de vrijwilligersprijzen van Middelburg. Nomineer jouw favoriete vrijwilliger(sorganisatie). Nomineren kan vanaf vandaag tot en met 7 april.

Je kunt nominaties uitbrengen in 3 categorieën:

  • De jonge vrijwilliger t/m 23 jaar, klik hier 
  • De individuele vrijwilliger vanaf 24 jaar, klik hier  
  • De vrijwilligersorganisatie / groep vrijwilligers, klik hier  

Door een (jonge) vrijwilliger of vrijwilligersorganisatie te nomineren voor de Lange Jan Awards, bezorg je hen sowieso een toegangskaart voor de waarderingsavond. Daarnaast maken ze kans op het winnen van een Lange Jan Award en een geldprijs van € 250,- of € 500,-. Belangrijk is wel dat het vrijwilligerswerk plaatsvindt binnen de gemeente Middelburg.

Door zoveel mogelijk vrijwilligers te nomineren, zorgen we er samen voor dat hun inzet zichtbaar wordt én genereren we welverdiende aandacht voor het werk van de vrijwilligersorganisaties.

De vakkundige jury kiest na afloop van de nominatieperiode de laatste 9 genomineerden uit. Jij kunt daarna de 3 winnaars kiezen door je stem uit te brengen (van 1 t/m 8 juni 2019). Nomineren en stemmen kan via deze website of via een papieren nominatieformulier op het Stadskantoor of in Porthos. Het invullen van de nominatie (online of op papier) duurt maar een paar minuten

De Lange Jan Awards is een project om vrijwilligers in Middelburg te bedanken en vrijwillige inzet zichtbaar te maken. Het wordt georganiseerd door Welzijn Middelburg i.s.m. Gemeente Middelburg.

Lees hier meer over de Lange Jan Awards 2019