Wijkvereniging Klarenbeek is voornemens om zich om te vormen tot een stichting. Deze vorm biedt een aantal voordelen ten opzichte van een vereniging. Het voornaamste voordeel is dat men aan minder regels is gebonden en geen vergaderingen voor donateurs hoeft te beleggen. Bovendien is in de praktijk gebleken dat de wijkvereniging feitelijk al jaren functioneerde als een stichting. Het huidige bestuur wil dit nu ook op papier goed geregeld hebben en heeft de intentie om per 1 januari 2020 verder te gaan als stichting met de naam ‘Klarenbeek Actief’.

In de praktijk zult u van deze verandering vrijwel niets merken. Leden worden donateurs en de jaarlijkse contributie (per huishouden) blijft bestaan. Ook blijven we net als voorgaande jaren activiteiten organiseren voor jong en oud!

Dinsdagavond 5 november belegt de Wijkvereniging een ledenvergadering waarin bovenstaande verder wordt toegelicht. Hopelijk kan de omvorming na deze vergadering verder in gang worden gezet.

Op 25 januari 2020 volgt een ‘Klarenbeek Actief Familiemiddag’ als kick-off van de stichting. Het wordt een mooi wijkfeest. Houd Facebook in de gaten voor details of blijf op de hoogte door een mail te sturen naar wijkverenigingklarenbeek@hotmail.nl.