Uw inzet waard. Kom 30 maart meepraten

Heeft u ideeën voor verbeteringen in Klarenbeek – Veersepoort? Zou u graag zien dat bewoners elkaar meer ondersteunen? Of bent u tevreden met de wijk, maar heeft u een prachtig plan dat u uit zou willen voeren? Dit is uw kans om uw verlangens voor de wijk waarheid te maken!

Ook in onze wijk wonen mensen die hulp of zorg nodig hebben. Vaak willen buurtbewoners elkaar wel ondersteunen, maar weten ze dat niet van elkaar.

Daarnaast moeten huizen de komende jaren beter worden geïsoleerd en worden voorzien van energie uit hernieuwbare bronnen. Deze dingen kan elke bewoner voor zichzelf regelen. Maar het is ook mogelijk samen initiatief te nemen.

 

Deze en andere thema’s kunt u aan de orde stellen tijdens de dialoogtafels op woensdag 30 maart om 20:00 in Grand Café Willem op de hoek Nassaulaan/ Sportlaan. Begeleiders van Middelburg in dialoog zullen aan tafels met maximaal 7 bewoners het gesprek leiden. In de dialoogtafels kunnen bewoners hun wensen met betrekking tot het thema uitwisselen en zo tot initiatieven komen. Het wijkteam (en de gemeente) helpen u daar graag bij.