Ik ben wijkagent van de Veersepoort, Klarenbeek, Nieuw-Middelburg en Middelburg-Centrum sinds november 2014.

Daarvoor ben ik vanaf 2009 wijkagent geweest in Rotterdam-West, alwaar ik ook mijn loopbaan bij de politie ben begonnen. Als wijkagent ben ik de spil tussen u en de politieorganisatie.
Met name het verzamelen van informatie, signaleren van problemen, het bemiddelen in langdurige conflicten, adviseren van burgers en contacten onderhouden met hulpverleningsorganisaties behoren tot mijn kerntaken.
Tevens kan ik u behulpzaam zijn met projecten die de leefbaarheid in de wijk vergroten.
Er zijn ook dingen die ik niet doe. Het plaatsen van verkeersborden, parkeeroverlast, hondenpoepoverlast en straatvuil zijn onderwerpen die bij de gemeente behoren. Hierover kunt u contact opnemen met de gemeente Middelburg.
Indien u mij wilt bereiken kunt u het contactformulier invullen op www.politie.nl. Hier vindt u een link voor wijkagenten. Door het invoeren van uw postcode kunt u mij vinden.
Daarnaast kunt u ook het werk en de interesses van de wijkagent in Middelburg volgen op instagram. U kunt ons daarop volgen op: wijkagentmiddelburg.
Heeft u behoeft aan advies of wilt u mij een tip doorgeven. Schroom niet en stuur mij een bericht. Bellen kan ook! Telefoonnummer 0900-8844.

Roel Kranendonk