Verdachte situaties melden met WaakSamen

WaakSamen wordt nu ondersteund in de gemeente Middelburg. Met deze app maakt u snel en moeiteloos een melding van een verdachte situatie in uw buurt. De informatie wordt opgepakt door gemeente en politie en de melding kan vervolgens gedeeld worden met de BuurtWhatsApp groep.

Met de app kan binnen enkele tikken een overzichtelijke en voor politie, gemeente en BuurtWhatsApp bruikbare melding opgesteld worden. De app helpt bij het maken van een signalement en de app adviseert welk nummer u het beste kunt bellen: 112 (spoed) of 0800-8844 (telefoonnummer politie).

De gratis app is bedoeld om de veiligheid in de buurt te verhogen. Het is bedoeld als een aanvulling op bestaande BuurtWhatsApp groepen. WaakSamen helpt bij het snel, duidelijk en eenvoudig melden van verdachte situaties. Overlast en gevaarlijke situaties in de openbare ruimte kunt u blijven melden via het formulier Melding Openbare Ruimte, of telefonisch tel. 14 0118.

WaakSamen kan in heel Walcheren gebruikt worden om verdachte situaties te melden. De app is nu gratis te downloaden in de App Store en de Play Store.

www.waaksamen.nl